Stichting Code-X Projects

Wat fijn dat u onze website bezoekt!

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan ons huidige project in Suriname, waar wij voor talentvolle leerlingen van diverse komaf een professionele opleiding mogelijk willen maken. Onderstaand filmpje geeft een korte impressie
Talentschool Suriname 2019

Ons project richt zich op een vervolgopleiding na de basisschool voor talenten op het gebied van zang. Daarnaast is er met andere partners ook talentschool voor dans en sport opgezet. Zo willen we de talentvolle jeugd van Suriname een kans bieden om hun talent tot bloei te brengen en de wereld mooier te maken. Meer over de missie en visie kunt u lezen op de website van Talentschool Suriname.

Beide scholen zijn in 2019 van start gegaan en zoeken sponsoren. Op de pagina http://talentschoolsuriname.com/doneren/ staan twee filmpjes waarin wordt verteld waarvoor de giften bestemd zijn.

Ook kleine giften zijn welkom. Code-X projects heeft zicht verplicht om in twee jaar tijd 35 duizend euro aan fondsen te werven. Hiermee zorgen wij er o.a. voor dat een goede tropenbestendige vleugel en piano komt voor de school.
Uw donaties zijn welkom op NL77 INGB 0005163690 t.b.v. Code-X Projects (ANBI instelling).
Ons bestuur ontvangt geen vergoeding en garandeert dat 100% van de giften naar Suriname gaan.

Wil u in de toekomst op de hoogte gehouden worden of heeft u vragen, da kunt u een berichtje sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijk dank. Kent u particulieren of scholen die interesse hebben om dit project te steunen, laat het ons weten. 

anbi logo small